Σε εγρήγορση η Πυροσβεστική - Ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια και 17 πυρκαγιές

Σε εγρήγορση η Πυροσβεστική - Ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια και 17 πυρκαγιές

Σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 17 πυρκαγιές και 6 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 11ης Μαΐου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 12ης Μαΐου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 12.25 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μικρό λεωφορείο ιδιωτικής εταιρείας το οποίο που βρισκόταν σε κίνηση στον δρόμο στην οδό Ονησίλλου στη Λάρνακα.

Από την πυρκαγιά το όχημα που δεν μετέφερε επιβάτες υπέστη ζημιές στο χώρο της μηχανής μόνον. Τα αίτια της πυρκαγιάς εκ πρώτης όψεως οφείλονται σε μηχανική ή ηλεκτρική βλάβη.

Η ώρα 05.43 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν στην περιοχή Αμαθούντος βόρεια της εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας σε ύψωμα.

Από την πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.05, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE