Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
«Ξύλο» και στο Instagram ο Πάμπλο Γκαρσία με τον Ντιόγο.
Ο Ουρουγουανός και ο Βραζιλιάνος είχαν online… στιχομυθία σε καθόλου φιλικό πλαίσιο, δώδεκα χρόνια μετά το περίφημο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Αφορμή στάθηκε μια πρόσφατη ανάρτηση του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του συλλόγου, την οποία συνόδευσε φωτογραφία με καρέ από τη γροθιά που είχε ρίξει στον Βραζιλιάνο επιθετικό, που τότε αγωνιζόταν στους «ερυθρόλευκους».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Πάμπλο, πες στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τα δύο δόντια που σου έβγαλα, και για τους τίτλους που κατέκτησα εν αντιθέσει με εσένα», έγραψε -στα αγγλικά- ο Ντιόγο κάτω από το ποστάρισμα.
Ο Ουρουγουανός, ο οποίος πλέον εργάζεται στα τμήματα Υποδομής του «δικεφάλου του Βορρά», απάντησε -γράφοντας και στα ελληνικά- στον 32χρονο ποδοσφαιριστή:
«Βραζιλιάνε, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά τα Κύπελλα είναι βρώμικα. Και σε χτύπησα σαν άνδρας, όχι από πίσω σαν κότα. Κι όποτε θες, ακόμα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη».
The post «Πλακώθηκαν» στο Instagram Γκαρσία και Ντιόγο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις