Στα… ΣΑΛΟΝΙΑ της Α΄ κατηγορίας με Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο

Στα… ΣΑΛΟΝΙΑ της Α΄ κατηγορίας με Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο

Αν και αναμένει την ανακοίνωση της ΚΟΠ για να κλείσει ουσιαστικά το θέμα ανόδου της στην Α΄ κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020-2021) η Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών, μετά και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας, ως πρώτη στη βαθμολογία, ξεκίνησε τον προγραμματισμό της.

Η διοίκηση της Καρμιώτισσας βρέθηκε με τον Κύπριο προπονητή, Χρύση Μιχαήλ, όπου συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν.

Με Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο η Καρμιώτισσα έδειξε μία σταθερότητα στην α΄ φάση του πρωταθλήματος και στον όμιλο Premier της Β΄ κατηγορίας, με τον Κύπριο τεχνικό να… κερδίζει την εμπιστοσύνη όλων, παικτών και παραγόντων, και να συνεχίζουν μαζί και τη νέα χρονιά, στα πιο δύσκολα, αυτά της Α΄ κατηγορίας.

Ο Κύπριος τεχνικός, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, θα ετοιμάσει την έκθεση με τους παίκτες που θα θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ θα αποφασιστούν και οι θέσεις όπου θα γίνουν προσθήκες.

The post Στα… ΣΑΛΟΝΙΑ της Α΄ κατηγορίας με Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE