ΗΠΑ: Ο Αντιπρόεδρος θα κρατήσει σε απόσταση τον Τραμπ μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό συνεργάτιδας του

ΗΠΑ: Ο Αντιπρόεδρος θα κρατήσει σε απόσταση τον Τραμπ μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό συνεργάτιδας του

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς θα κρατήσει απόσταση για λίγες μέρες από τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό της εκπροσώπου Τύπου του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, δήλωσε χθες η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κέλεϊ Μακένανι.

Ο Πενς δεν συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προχθές ο Τραμπ στον Κήπο των Ρόδων, ούτε σε μια συνάντηση το Σάββατο στον Λευκό Οίκο με αξιωματούχους του αμερικανικού στρατού και της εθνικής ασφάλειας.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Πενς, η Κέιτι Μίλερ, διαγνώστηκε με τον ιό την περασμένη εβδομάδα.

"Ο αντιπρόεδρος επέλεξε να κρατήσει απόσταση για λίγες μέρες", δήλωσε η Κέιλι Μακένανι σε ενημέρωση των δημοσιογράφων, προσθέτοντας πως είναι απόφαση του Πενς πότε θα τερματίσει αυτή την αποστασιοποίηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.