Αγία Νάπα: Συμπλήρωσε δύο μήνες αήττητη

Αγία Νάπα: Συμπλήρωσε δύο μήνες αήττητη

Κάτι περισσότερο από δύο μήνες αήττητη συμπλήρωσε η Αγία Νάπα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κόσμα, αν και προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στον Οθέλλο, τελικά έφυγε με τον βαθμό, αλλά κρατάει τα θετικά από την εμφάνιση της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η τελευταία φορά που η Αγία Νάπα γνώρισε ήττα στο πρωτάθλημα, ήταν στις 15 Φεβρουαρίου απέναντι στην ΑΕΛ (3-0).

Έκτοτε η Αγία Νάπα μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, κάτι που την αφήνει σε απόσταση πέντε βαθμών από τον ουραγό Οθέλλο.

Χάμπερ και Μάρτσιεφ ήταν οι σκόρερ για την Αγία Νάπα που πλέον ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.