Δεν επιστρέφει χρήματα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

Δεν επιστρέφει χρήματα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

Εντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα, καθώς ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση δεν προτίθεται να επιστρέψει χρήματα σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν.

Οι ομάδες έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα και τις προπονήσεις και ετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος από τον επόμενο μήνα, αν όλα κυλήσουν ομαλά. Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι ήταν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας τη φετινή σεζόν, λόγω των όσων συμβαίνουν, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τα ματς της ομάδας τους, καθώς θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα όπως αναφέρει ισπανική εφημερίδα δεν σκέφτεται να αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας με επιστροφή χρημάτων αλλά αναζητεί άλλους τρόπους, προκειμένου να δώσει και πάλι μια νότα χαράς στους φίλους των «μπλαουγκράνα» για τη στήριξη την οποία έδειξαν τη φετινή σεζόν.

gazzetta.gr

The post Δεν επιστρέφει χρήματα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE