ΛΕΜΕΣΟΣ: Οπτικογραφούσε χωρίς ρούχα ανήλικους ο 42χρονος- Άκουσε την ποινή του για την πρωτόγνωρη υπόθεση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οπτικογραφούσε χωρίς ρούχα ανήλικους ο 42χρονος- Άκουσε την ποινή του για την πρωτόγνωρη υπόθεση

Ποινή φυλάκισης 7,5 ετών επέβαλε την Τετάρτη 13/5 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λεμεσό, σε 42χρονο που κρίθηκε ένοχος σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε κατοχή, απόκτηση, παραγωγή παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιού. 


Ο 42χρονος είχε συλληφθεί στις 14 Οκτωβρίου 2019 με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι, μεταξύ άλλων, βιντεογραφούσε γυμνά ανήλικα αγόρια στα οποία πρόσφερε ιδιαίτερα μαθήματα, καθιστώντας την υπόθεση πρωτόγνωρη για το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 
Στο πλαίσιο εκδίκασης της υπόθεσης, ο 42χρονος παραδέχθηκε την κατηγορία της παραγωγής παιδικής πορνογραφίας και άλλες 21 κατηγορίες, με το Κακουργιοδικείο να τον κρίνει ένοχο για κατοχή, απόκτηση, παραγωγή παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιού. 
 
Την Τετάρτη 13/5 το Κακουργιοδικείο ανακοίνωσε την ποινή του, καταδικάζοντας τον σε 7,5 χρόνια φυλάκιση.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE