Γιατί πρέπει να αποφασίσει η κυβέρνηση και όχι η ΚΟΠ – Ποστ Τριανταφυλλίδη-Φαντάρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιατί πρέπει να αποφασίσει η κυβέρνηση και όχι η ΚΟΠ – Ποστ Τριανταφυλλίδη-Φαντάρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κρις Τριανταφυλλίδης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει αυτή την απόφαση για το τι θα γίνει με το ποδόσφαιρο και όχι η ΚΟΠ, καθώς στην Ομοσπονδία επιλέγουν τα σωματεία, φέρνοντας ως παράδειγμα τη Γαλλία.

Μάλιστα, ο Γιώργος Φαντάρος, επίσης με δημοσίευση του, λέει πως βγήκε σωστός σε όλα όσα έλεγε μετά και την τοποθέτηση του πρώην προέδρου του ΑΠΟΕΛ.

Το «ποστάρισμα» του Τριανταφυλλίδη:

«Εις τη Γαλλία το Κράτος απεφάσισε αν θα συνεχιστεί το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα διότι η απόφαση αφορά την υγεία ΟΛΩΝ και όχι μόνο των ποδοσφαιρόφιλων
Στη Κύπρο η απόφαση αφέθηκε στη ΚΟΠ
Το Κράτος, χωρίς Σωματειακά συμφέροντα,( στη ΚΟΠ αποφασίζουν τα Σωματεία) να πάρει την απόφαση».

Του Γιώργου Φαντάρου: 

«Ευχαριστώ για την ανάρτηση κύριε Τριανταφυλλίδη. Κατά τα άλλα ο Φαντάρος έλεγε… πελλάρες και πολλοί και διάφοροι ζητούσαν να μου…. κλείσουν το στόμα. Έλα που είχα και έχω 100% δίκαιο».

The post Γιατί πρέπει να αποφασίσει η κυβέρνηση και όχι η ΚΟΠ – Ποστ Τριανταφυλλίδη-Φαντάρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.