«Κρίσιμο» ΖΗΤΗΜΑ η χρήση των αποδυτηρίων…

«Κρίσιμο» ΖΗΤΗΜΑ η χρήση των αποδυτηρίων…

Οι ειδικοί συστήνουν να μην χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια οι ομάδες, πριν και μετά τη λήξη των αγώνων.

Να μην κάνουν καν μπάνιο και να φεύγουν απευθείας για τα σπίτια τους οι ποδοσφαιριστές.

Πλάκα πλάκα το συγκεκριμένο θεωρείται «κρίσιμο» για το αν θα επαναρχίσουν η όχι οι διοργανώσεις. Κυκλοφορεί ότι στις τάξεις της Ομοσπονδίας και (μερικών) ομάδων είναι αρνητικοί για υλοποίηση της συγκεκριμένης υπόδειξης των επιδημιολόγων.

Σήμερα πάντως, ο Καθηγητής Πέτρος Καραγιάννης, δήλωσε ότι θα το περάσουν από μικροσκόπιο το πρωτόκολλο υγείας που έστειλε η ΚΟΠ.

Π.Χ.

The post «Κρίσιμο» ΖΗΤΗΜΑ η χρήση των αποδυτηρίων… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE