ΟΙ ΥΠΕΞ Κύπρου-Βρετανίας συζήτησαν για Κυπριακό, ΑΟΖ, ΟΥΝΦΙΚΥΠ και επαναπατρισμούς

ΟΙ ΥΠΕΞ Κύπρου-Βρετανίας συζήτησαν για Κυπριακό, ΑΟΖ, ΟΥΝΦΙΚΥΠ και επαναπατρισμούς

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό ομόλογό του, Ντόμινικ Ράαμπ, είχε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον οποίο συζήτησαν για τις εξελίξεις σε Κυπριακό και ΑΟΖ, αλλά και θέματα που αφορούν την ειρηνευτική δύναμη και τους επαναπατρισμούς πολιτών.

 
Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter, οι δύο Υπουργοί είχαν μια «θετική και ανοιχτή συζήτηση» μεταξύ άλλων για την αντίδραση στον κορωνοϊό και τα θέματα επαναπατρισμού πολιτών, τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ, το Κυπριακό, την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, τη μη στρατιωτική ανάπτυξη των Βάσεων (Non Military Development ή NMD), την Κοινοπολιτεία και διμερή θέματα.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE