Έρχονται ενισχύσεις για τη Γιουβέντους

Έρχονται ενισχύσεις για τη Γιουβέντους

Πίσω του αφήνει τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο ο Μερίχ Ντεμιράλ.

Ενισχύσεις εκ των… έσω για τη Γιουβέντους εν όψει της επανέναρξης της σεζόν.

Ο λόγος για τον Τούρκο κεντρικό αμυντικό Μερίχ Ντεμιράλ, που στις 12 Ιανουαρίου είχε υποστεί ρήξη χιαστού και αναμενόταν να χάσει όλη τη σεζόν.

Ωστόσο, λόγω της διακοπής, ο χρόνος δούλεψε υπέρ του 22χρονου και όπως γνωστοποίησε η Γιουβέντους με ανακοίνωσή της, ο παίκτης έχει αρχίσει ήδη δουλειά στο γήπεδο και δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο ήταν υγιής, είχε καταφέρει να εκτοπίσει εκτός ενδεκάδας τον Ματάις ντε Λιχτ.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Έρχονται ενισχύσεις για τη Γιουβέντους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE