Έκπληκτος ο Σα Πίντο...

Έκπληκτος ο Σα Πίντο...

Την αντίδραση του Πορτογάλου προπονητή Σα Πίντο είχαμε το απόγευμα της Δευτέρας με δηλώσεις του ιδίου στην ιστοσελίδα sdna.gr περί εμπλοκής του ιδίου στο θέμα δωροδοκίας του αγώνα Ολυμπιακού – Ατρόμητου.

 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Τάκης Φύσσας, ο κόουτς του είπε πως δέχθηκε παρέμβαση από τη διοίκηση των «περιστεριών» για να αφήσει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές εκτός αρχικής ενδεκάδας στην αναμέτρηση όπου επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι με 2-1, όπου αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, για δωροδοκία - δωροληψία και να εμφανιστεί ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Ο Σα Πίντο δήλωσε στην sdna.gr «Είμαι έκπληκτος από αυτή την ιστορία. Δεν έχω κάτι να πω. Θέλω η πρώην ομάδα μου να προκριθεί στα πλέι οφ και να κάνει ακόμα ένα μεγαλύτερο βήμα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Εμπιστεύομαι τους πρώην παίκτες μου και ξέρω ότι μπορούν να τα καταφέρουν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE