ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ- ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Η ατάκα που οδήγησε στο «κακό» - Χτυπημένος στο Δικαστήριο ο δράστης

ΦΟΝΟΣ- ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Η ατάκα που οδήγησε στο «κακό» - Χτυπημένος στο Δικαστήριο ο δράστης

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης (14/5) ο 21χρονος καθ’ ομολογία δράστης του φονικού που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/5 στο χωριό Ευρύχου.

Του Στέλιου Στυλιανού

Ο νεαρός φοιτητής από το Νεπάλ μεταφέρθηκε από τα κρατητήρια Λεμεσού όπου βρισκόταν υπό κράτηση στο Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί και έδειχνε ψύχραιμος, αν και είχε σκυμμένο το κεφάλι, «βυθισμένος» στις σκέψεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο 21χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου συνομήλικο ομοεθνή του φαίνεται να διέμενε σε σπίτι στο χωριό Ευρύχου με τουλάχιστον άλλα 8 πρόσωπα και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε φαίνεται να δεχόταν «πειράγματα» από τους συγκατοίκους του.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, λίγο πριν σημειωθεί το φονικό, οι συγκάτοικοί του (δεν είναι ξεκάθαρο αν ειπώθηκε από το θύμα) φέρονται να του ανάφεραν «δεν θα καθίσεις για φαγητό μαζί μας», κάτι που εξαγρίωσε το δράστη που ζήτησε το μερίδιο του από το φαγητό.

Στη συνέχεια μετά από διαπληκτισμό άρπαξε κουζινομάχαιρο με το οποίο κατάφερε θανάσιμες μαχαιριές στον άτυχο 21χρονο συγκάτοικό του.

Η «Έδρα» αποφάσισε την παραπομπή του ενώπιον Κακουργιοδικείου με ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας στις 24 Ιουνίου, ενώ μέχρι τότε ο δράστης θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές, την ίδια ώρα που η σορός του θύματος, παραμένει στο νεκροτομείο και αναζητείται λύση ώστε να επιστρέψει στο Νεπάλ και να κηδευτεί από τους οικείους του.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο δράστης παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο με τραύματα στο πρόσωπο που όπως πληροφορούμαστε προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό από τους ομοεθνείς του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Γίνεται προσπάθεια για πλήρη οριοθέτηση - Σοβαρός κίνδυνος αναζωπυρώσεων



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top