Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»
Ολοκληρώθηκε η Πανσυνδικαλιστική συνάντηση των συντεχνιών και λήφθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις.
«Αυτό που βγαίνει είναι ότι η κυβέρνηση το άφησε πάνω στην Ομοσπονδία. Εμμένει στα χρονοδιαγράμματα της η κυβέρνηση. Αυτό που ήτανε θέμα, σε ένα πρωτόκολλο της ΚΟΠ που ποτέ δεν είδαμε, ήταν ότι όπως είπε και ο Υπουργός Υγείας, στα περισσότερα σημεία συμφωνούν αλλά υπάρχουν κάποια άλλα που δεν συνάδουν. Ίσως για τα αποδυτήρια. Εγώ νομίζω ότι αν ακολουθήσουμε τα πρωτόκολλα του Υπουργείου μπορούμε να επαναρχίσουμε. Εμείς θεωρούμε πως θα ήταν λανθασμένο αύριο να παρθούν οποιεσδήποτε βιαστικές αποφάσεις. Θα πρέπει να αξιολογηθεί ξανά η πανδημία. Υπάρχει χρόνος να βρεθεί λύση. Αυτό που καταλάβαμε είναι πως υπάρχει μια τάση να διακοπεί το πρωτάθλημα. Μας κατηγόρησαν πολλές φορές, αλλά θέλω να πω στο φίλαθλο κοινό ότι είμαι ήσυχος με τη συνείδηση μου αλλά στο ποδόσφαιρο της Κύπρου αποφασίζουν άλλοι και όχι εμείς».
The post ΔΗΛΩΣΗ μετά την συνάντηση στο Προεδρικό: «Τάση διακοπής – Άλλοι αποφασίζουν και όχι εμείς…» appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις