ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα πέρασε στην αντίθετη λωρίδα και ανετράπη -Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα πέρασε στην αντίθετη λωρίδα και ανετράπη -Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Φαινομενικά σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν το γεφύρι του υδατοφράκτη της Άλασσας, με όχημα να περνά στην απέναντι λωρίδα και να καταλήγει σε χαντάκι όπου ανετράπη.

Και λέμε φαινομενικά, γιατί οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι ο οδηγός αν και εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να μεταφερθεί εν τέλει με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Πρόκειται για 83χρονο, ο οποίος -όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδια αστυνομική πηγή- υπό συνθήκες που διερευνώνται, έχοντας κατεύθυνση προς Λεμεσό, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λίγο πριν το γεφύρι της Άλασσας.

Η ίδια πηγή μας ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος επικοινωνούσε με το περιβάλλον και ούτε τελούσε υπό σύγχυση, καθώς πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο έδωσε και προσωπικά του στοιχεία στα μέλη της αστυνομικής δύναμης.

Βέβαια, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και μεταφέρθηκε λίγο πριν από τις 17:00.

* Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου (Άντρη Ανδρέου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE