Γκόμεθ: «Θέλουμε να παίξουμε! Αν ακυρωθεί…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Γκόμεθ: «Θέλουμε να παίξουμε! Αν ακυρωθεί…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Η ιστοσελίδα www.co.marca.com , μεταξύ άλλων, φιλοξενεί δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Ζόρντι Γκόμεθ.

«Την Παρασκευή, θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσουμε ή όχι. Πριν από δυο εβδομάδες ήταν όχι, τώρα μπορεί και ναι. Αν ακυρωθεί τότε θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θέλουμε να παίξουμε. Με την καραντίνα όμως μπορεί να ακυρωθεί» οι δηλώσεις του παίκτη της Ομόνοιας.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό δημοσίευμα

The post Γκόμεθ: «Θέλουμε να παίξουμε! Αν ακυρωθεί…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE