Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Πολλές επιταγές επιστράφηκαν λόγω λάθος καταχωρημένης διεύθυνσης

Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Πολλές επιταγές επιστράφηκαν λόγω λάθος καταχωρημένης διεύθυνσης

Αριθμός Κυβερνητικών Επιταγών, οι οποίες στάληκαν σε εργοδότες για την καταβολή των Ειδικών Επιδομάτων σε δικαιούχους έχουν επιστραφεί, λόγω καταχώρισης λανθασμένης ταχυδρομικής διεύθυνσης κατά την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε σημερινή ανακοίνωση το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι έχουν ειδοποιηθεί οι εργοδότες για να προσέλθουν να τις παραλάβουν.

Τέλος, το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι η λανθασμένη καταχώριση στοιχείων προκαλεί ανυπέρβλητα προβλήματα στην καταβολή των επιδομάτων στους δικαιούχους.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.