ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τουρκοκύπριοι μαζεύτηκαν στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου - Ζητούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τουρκοκύπριοι μαζεύτηκαν στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου - Ζητούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Στο σημείο διέλευσης του Αγίου Δομετίου συγκεντρώθηκαν τουρκοκύπριοι εργαζόμενοι οι οποίοι διαμένουν στη κατεχόμενη πλευρά του νησιού αλλά εργάζονται στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την Kibrispostasi, γύρω στους 50 διαδηλωτές μαζεύτηκαν στην κατεχόμενη πλευρά του Αγίου Δομετιου, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων που έχει  ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάνε στις εργασίες τους ή στα σχολεία οι μαθητές.

Μάλιστα, ζητούσαν το άμεσο άνοιγμα των οδοφραγμάτων, σηκώνοντας και πανό, ένα εκ των οποίων ανέγραφε ‘Θέλουμε να επιστρέψουμε στις δουλειές μας’.

Οι διαμαρτυρόμενοι δήλωσαν επίσης ότι δε θα σταματήσουν τις διαδηλώσεις εάν δε βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE