ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΗΣ: Βρίζουν μέχρι και την Υπουργό που εργάζεται νυχθημερόν - Αντί για όνομα έγραφαν Κόκος Κόκου και Βασίλισσα Ελισάβετ

ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΗΣ: Βρίζουν μέχρι και την Υπουργό που εργάζεται νυχθημερόν - Αντί για όνομα έγραφαν Κόκος Κόκου και Βασίλισσα Ελισάβετ

Για τα ειδικά επιδόματα που έχουν καταβληθεί αλλά και τις φωνές όσων δεν τα έχουν λάβει μίλησε ο Φάνος Κουρουφέξης.

Ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Υπουργείου Εργασίας σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Alpha Ενημέρωση” του Ανδρέα Κημήτρη δήλωσε πως μεγάλη ομάδα λειτουργών επεξεργάζεται τις αιτήσεις και πως προέκυψε μεγάλος αριθμός αιτήσεων που περιείχε λανθασμένα στοιχεία (είτε αυτά αφορούσαν ονόματα, είτε διευθύνσεις).

Πρόσθεσε παράλληλα πως υπήρξαν και υβριστικά σχόλια προς την ίδια την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, γεγονός που είναι φυσικά καταδικαστέο και λυπηρό αφού όπως τόνισε η κυρία Αιμιλιανίδου εργάζεται νυχθημερόν (πολλές φορές μέχρι τις 11 ή 12 το βράδυ) για να φέρει εις πέρας το έργο που επιτελείται.

Ελαφρύνοντας κάπως το κλίμα ο κύριος Κουρουφέξης δήλωσε πως υπήρξαν και αστεία/ευτράπελα κατά τη διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων για ειδικά επιδόματα αφού βρέθηκαν συμπληρωμένα δελτία όπου ως ονόματα αναγράφονταν τα Κόκος Κόκου και... Βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι ίδιοι μάλιστα που έκαναν τις αιτήσεις εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως στο τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων και όταν οι λειτουργοί εντόπισαν τις εν λόγω αιτήσεις, οι παραπονούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν γέμισαν τις αιτήσεις οι ίδιοι και έφυγαν με εμφανώς λιγότερη έπαρση απ’ότι παρουσιάστηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE