Αυτοί που έλεγαν ΟΧΙ για να «ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ» το ΝΑΙ…

Αυτοί που έλεγαν ΟΧΙ για να «ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ» το ΝΑΙ…

Είναι γεγονός πως το αποτέλεσμα της συνεδρίας του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ είχε… «φωτογραφηθεί» από μέρες πριν.

Δηλαδή, διακοπή διοργανώσεων και αύξηση ομάδων για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της νέας σεζόν.

Μέσα από τις τοποθετήσεις των προέδρων των ομάδων, καθώς και αυτά που είχαν αναφέρει σε τηλεδιασκέψεις οι ίδιοι, είτε μεταξύ τους, είτε με την ΚΟΠ, φάνηκε ως προς ποιοι ψήφιζαν ΝΑΙ και ποιοι ΟΧΙ.

Τα γραπτά μένουν, για τα ρεπορτάζ και τις δηλώσεις αυτών, άρα μπορεί ο καθένας να παρατηρήσει το ποιος έλεγε ΟΧΙ για να… τσιμεντώσει το ΝΑΙ.

Σ.Ν.

 

The post Αυτοί που έλεγαν ΟΧΙ για να «ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ» το ΝΑΙ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE