Μιχάλης Ππεκρής: Μίλησε για την διακοπή του ποδοσφαίρου και το επόμενο βήμα: «Είναι μια άσχημη μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο»

Μιχάλης Ππεκρής: Μίλησε για την διακοπή του ποδοσφαίρου και το επόμενο βήμα: «Είναι μια άσχημη μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο»

 

Άσχημη χαρακτήρισε την χθεσινή μέρα (Παρασκευή 15/05), ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης στην ΚΟΠ, Μιχάλης Ππεκρής, αναφερόμενος στην διακοπή του ποδοσφαίρου.    

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sigma το βράδυ της Παρασκευής (15/05), δήλωσε πως: «Είναι μια άσχημη μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Σε αυτό συμφωνούν όλοι.»

Ο κ. Ππεκρής ανέφερε πως θα τοποθετηθούν από την επίσημη Ανόρθωση για το τι θα κάνουν και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα ο κ. Ππεκρής ανέφερε πως περιμένουν την εξέλιξη της πανδημίας και πως η ΟΥΕΦΑ θα ετοιμάσει το νέο ημερολογιακό της πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν.

Δείτε το απόσπασμα με τις  δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE