Η οκτάδα έμεινε έξω, η τριάδα αγωνίστηκε...

Η οκτάδα έμεινε έξω, η τριάδα αγωνίστηκε...

Οκτώ βασικοί ποδοσφαιριστές της φετινής ΑΕΛ ήταν εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό της Κυριακής στο Αμμόχωστος με τη Σαλαμίνα, ενώ άλλοι δύο πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Οι δέκα αυτοί ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τις ενδείξεις θα είναι στο βασικό σχήμα της ΑΕΛ στο παιχνίδι ρεβάνς με την ΑΕΚ την Τετάρτη η ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Αυτός που θα ολοκληρώσει την αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ θα είναι λογικά ο Μεντί, ο ποδοσφαιριστής που ήταν στο βασικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Φεγκρούς, Ελευθερίου, Καρλίτος, Σακέττι, Γκουϊντιλεγιέ, Σαρδινέρο, Σέμα, Μπεμπέ η οκτάδα παικτών που ήταν εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Ανόρθωση.  Καλό και Σάμπου οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Εντμάρ, Νικολάου, Σταύρου, Ταγκμπατζούμι, Οχένε, Σιέλης είναι και αυτή ετοιμοπόλεμοι στη διάθεση του Χριστάκη Χριστοφόρου αλλά δύσκολα θα πάρουν φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Τετάρτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE