ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Άναψαν' τα αίματα και έβγαλαν μαχαίρια- Εκτός κινδύνου ο 26χρονος- Έγιναν τρεις συλλήψεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Άναψαν' τα αίματα και έβγαλαν μαχαίρια- Εκτός κινδύνου ο 26χρονος- Έγιναν τρεις συλλήψεις

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση συμπλοκής, που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 16/5 στη Λευκωσία. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 20:30 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι βρισκόταν σε εξέλιξη συμπλοκή νεαρών, σε περιοχή στο Καϊμακλί. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου κατάφεραν να επιβάλουν την τάξη. 

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τραυματίστηκε από μαχαίρι 26χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως διαπιστώθηκε φέρει θλαστικά τραύματα στα δύο χέρια. Αφού έγινε συρραφή των τραυμάτων του, κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται από τους γιατρούς ως εκτός κινδύνου. 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 20, 28 και 19 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE