Επιστρέφει το πρωινό του ΡΙΚ - Η ανάρτηση της Ελπίδας Ιακωβίδου και η ολοκλήρωση της σεζόν κανονικά

Επιστρέφει το πρωινό του ΡΙΚ - Η ανάρτηση της Ελπίδας Ιακωβίδου και η ολοκλήρωση της σεζόν κανονικά

Μετά απο μια προσωρινή διακοπή ενός μήνα και κάτι , το πρωινό του ΡΙΚ με παρουσιάστρια την Ελπίδα Ιακωβίδου επιστρέφει.

Το "Ομορφη μέρα κάθε μέρα" μετα απο λίγο καιρό απουσίας απο τα τηλεοπτικά λόγω πανδημίας κορωνοϊου, επιστρέφει να μας κρατήσει συντροφία.

Σύμφωνα με την Ελπίδα Ιακωβίδου και την ανάρτηση της στα social media, η επιστροφή θα γίνει την Δευτέρα 25/5 στις 9.30 το πρωί.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία με την λεζάντα |Τέτοια χαρά έχω που επιστρέφουμε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες! Δευτέρα λοιπόν, 25/5 στις 9.30 έχουμε ραντεβουδάκι".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE