ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαζικές συλλήψεις για σοβαρή υπόθεση- «Άρωμα γυναίκας» πίσω από το κοντραμπάντο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαζικές συλλήψεις για σοβαρή υπόθεση- «Άρωμα γυναίκας» πίσω από το κοντραμπάντο

Κοντραμπάντο ναρκωτικών φαίνεται πως χάλασε η Αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου 17/5. Μαζικές συλλήψεις μετά από «καίριο» χτύπημα από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από πληροφορία μέλη της Δύναμης έθεσαν υπό παρακολούθηση δύο οικείες που ανήκουν σε 68χρονη και 40χρονη.

Κατά την παρακολούθηση δύο ύποπτα πρόσωπα ηλικίας 21 και 56 ετών βγήκαν  από το σπίτι της 68χρονης και κατευθύνθηκαν στο διαμέρισμα της 40χρονης από το οποίο αναχώρησαν λίγο αργότερα μεταφέροντας μια ύποπτη χαρτοσακούλα και αμέσως ανακόπηκαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης ενώ από έλεγχο που έγινε στο όχημα τους βρέθηκαν 153 συσκευασίες  με ναρκωτικά καθώς και το ποσό των 10.330 ευρώ και μια ζυγαριά ακριβείας.

Μετά την έκδοση σχετικών διαταγμάτων έγιναν έρευνες στις δύο οικείες, όπου εντοπίστηκαν στο σπίτι της 40χρονης 350 γραμμάρια κοκαΐνης καθώς και αριθμός φυσιγγίων.

Οι τέσσερις ύποπτοι (δυο γυναίκες και δύο άντρες) τέθηκαν υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση ενταλμάτων προσωποκράτησής τους.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, στην οποία φαίνεται πως πρωταγωνιστικό «ρόλο» είχαν οι δύο γυναίκες για τις οποίες φέρεται να υπήρχε μαρτυρία ότι εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top