Ρίχνει ματιές και στο κύπελλο

Ρίχνει ματιές και στο κύπελλο

Δεν κέρδισε θέση στη βαθμολογία η Ανόρθωση με την άνετη νίκη που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ, όμως έχει δημιουργήσει καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους είναι ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και δύο βαθμούς πίσω από την Ομόνοια και έχει καλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο με τα δεδομένα να παραμένουν όμως δύσκολα.

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα η «κυρία» ρίχνει ματιές και στο κύπελλο όπου έχει άμεσο ενδιαφέρον, μιας και ανάλογα με ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο θα εξαρτηθεί αν θα είναι και η τέταρτη θέση προνομιούχα όσον αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αν δεν βρεθεί στον τελικό η ΑΕΛ θα είναι το καλύτερο σενάριο για όλες τις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος. Αλλιώς θα περιμένουν τον τελικό του κυπέλλου και ανάλογα με ποια ομάδα θα πάρει το τρόπαιο θα εξαρτηθεί αν θα οδηγήσει και η τέταρτη θέση στην Ευρώπη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Πρώτη Κυρία στο «Τ»: «Η αλλαγή είναι γυναικεία υπόθεση...Πιστέψτε στον εαυτό σας» - Όσα αποκάλυψε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε

Η Πρώτη Κυρία στο «Τ»: «Η αλλαγή είναι γυναικεία υπόθεση...Πιστέψτε στον εαυτό σας» - Όσα αποκάλυψε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε

Στη συνέντευξή της στο ThemaOnline, η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, μοιράζεται τις απόψεις της για το πρότυπο της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία, αναδεικνύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην ισορροπία μεταξύ οικογένειας και καριέρας, και επισημαίνει τη σημασία της ισότητας των φύλων, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τις νέες γενιές να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και να διεκδικούν τον ρόλο τους σε κάθε τομέα της ζωής.

BEST OF TOTHEMAONLINE