Ρίχνει ματιές και στο κύπελλο

Ρίχνει ματιές και στο κύπελλο

Δεν κέρδισε θέση στη βαθμολογία η Ανόρθωση με την άνετη νίκη που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ, όμως έχει δημιουργήσει καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους είναι ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και δύο βαθμούς πίσω από την Ομόνοια και έχει καλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο με τα δεδομένα να παραμένουν όμως δύσκολα.

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα η «κυρία» ρίχνει ματιές και στο κύπελλο όπου έχει άμεσο ενδιαφέρον, μιας και ανάλογα με ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο θα εξαρτηθεί αν θα είναι και η τέταρτη θέση προνομιούχα όσον αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αν δεν βρεθεί στον τελικό η ΑΕΛ θα είναι το καλύτερο σενάριο για όλες τις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος. Αλλιώς θα περιμένουν τον τελικό του κυπέλλου και ανάλογα με ποια ομάδα θα πάρει το τρόπαιο θα εξαρτηθεί αν θα οδηγήσει και η τέταρτη θέση στην Ευρώπη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE