Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς… ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον λόγο που ήθελε να φύγει νωρίτερα – «Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς… ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον λόγο που ήθελε να φύγει νωρίτερα – «Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποκάλυψε πως ήθελε να αποχωρήσει νωρίτερα από το σερβικό πρωτάθλημα έχοντας απηυδήσει από την απρεπή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων της Βοϊβοντίνα εις βάρος του γιου του, Νεμάνια Μιλόγεβιτς που μεταπήδησε στη συνέχεια στον Πανιώνιο.  

Ο 50χρονος προπονητής μίλησε ανοικτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε όσο βρίσκονταν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν προέρχονταν από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο Μιλόγεβιτς κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ οδήγησε την πρώην ομάδα του ισάριθμες φορές στους ομίλους του Champions League. Τον περασμένο Δεκέμβριο αποφάσισε να εγκαταλείψει τους πρωταθλητές Σερβίας υπογράφοντας στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Αχλί.

«Κανείς στον σύλλογο δεν το γνώριζε. Μιλάω για πρώτη φορά γι’ αυτό το θέμα. Εάν δεν με είχε μεταπείσει η σύζυγος μου θα είχα παραιτηθεί νωρίτερα. Ήταν ο δικός μου τρόπος αντίδρασης», τόνισε αρχικά ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου προσθέτοντας:

«Στην ομάδα που ανήκε ο γιος μου, την Βοιβοντίνα δεχόταν ‘χτυπήματα’ κάτω από τη μέση από κάποια ασήμαντα άτομα. Αυτά δεν είναι πράγματα που πρέπει να πω δημοσίως, αλλά μου δημιούργησαν μεγάλο βάρος. Έπρεπε να το διώξουμε από πάνω μας. Σε όλη μου τη ζωή πολεμούσα για τα παιδιά μου προκειμένου να μείνουν εδώ. Αυτή είναι η Σερβία…

Δεν ήθελα το παιδί μου να υποφέρει, αλλά να έχει τα όνειρα και την ζωή του. Περίμενα να τελειώσει όλο αυτό και ευχαριστώ το Θεό. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα».

Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς μεταπήδησε το περασμένο στον Πανιώνιο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς… ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον λόγο που ήθελε να φύγει νωρίτερα – «Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE