ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα: Διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων για όλους

Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα: Διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων  για όλους

Εχει διευθετηθεί η διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων για τον COVID-19 για όλους τους τελειόφοιτους μαθητές, καθώς και το προσωπικό του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα, αναφέρει ο Σύνδεσμος Γονέων του Λυκείου.


Σε ανακοίνωσή του, ο σύνδεσμος αναφέρει ότι η απόφαση για διεξαγωγή των δειγματοληπτικών ελέγχων στο Λύκεο Αποστόλου Βαρνάβα, λήφθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες και διαβούλευση με το ΥΠΠΑΝ.

Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου αύριο (Δευτέρα 18/05), από τις 7:30 π.μ.. Σχετικό πρόγραμμα θα σταλεί από το σχολείο σε όλους τους μαθητές.

Προτρέπονται όλοι οι γονείς όπως δώσουν την συγκατάθεσή τους για συμμετοχή των παιδιών τους στην όλη διαδικασία. Το σχετικό έντυπο συγκατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί ή να προσκομιστεί με τους μαθητές αύριο, όπως προβλέπεται από το σχετικό διάταγμα.

Καλούνται όλοι οι μαθητές όπως προσέλθουν αύριο για τη διεξαγωγή του ελέγχου, φέροντας τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό (γάντια, μάσκες), κρατώντας όλες τις αποστάσεις και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται.

Ευχή όλων μας, σημειώνει, είναι  να μην προκύψει οποιοδήποτε νέο κρούσμα, ώστε να μπορέσει τόσο η σχολική μονάδα όσο και οι τελειόφοιτοί μας απρόσκοπτα να συνεχίσουν τη διαδικασία μάθησής τους με κορύφωση τη διεξαγωγή των Παγκύπριων Εξετάσεων.

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top