Στο… φως ο παίκτης που βρίσκεται ΨΗΛΑ στη λίστα του Τσάβι Ρόκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο… φως ο παίκτης που βρίσκεται ΨΗΛΑ στη λίστα του Τσάβι Ρόκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 24χρονος Καταλανός εξτρέμ είναι στις 2-3 περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Ψηλά στη λίστα του Τσάβι Ρόκα για την θέση του εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται το όνομα του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, σύμφωνα με την Live Sport.

Ο 24χρονος Καταλανός (1,77μ.) μένει ελεύθερος από την Τβέντε, με την οποία φέτος είχε 22 συμμετοχές, 8 γκολ και 7 ασίστ. Αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ, ενώ μπορεί να προφέρει και στα αριστερά. Στο παρελθόν είχε περάσει από τις δεύτερες ομάδες της Μπαρτσελόνα, της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεχωρίσει τον Αϊτόρ, ενώ ως εναλλακτικές επιλογές έχει τους Μπόρχα Βάγε και Γκιόργκι Παπουνασβίλι. Με την επιστροφή του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» στην Αθήνα θα γίνουν οι σχετικές εισηγήσεις στους Γιώργο Δώνη και Γιάννη Αλαφούζο.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Στο… φως ο παίκτης που βρίσκεται ΨΗΛΑ στη λίστα του Τσάβι Ρόκα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE