ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα από αρτοποιείο

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα από αρτοποιείο

Ληστεία έξω από αρτοποιείο στην περιοχή Αγίου Δομετίου στην Λευκωσία, σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 18/05.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τρία πρόσωπα περίμεναν έξω από το αρτοποιείο το μέλος της χρηματαποστολής και με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν τα χρήματα που είχε στην κατοχή του.

Στην συνέχεια οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE