Μουσείο ΑΠΟΕΛ: «Αναλάβαμε τον ρόλο της ανάδειξης και προώθησης της ιστορίας»

Μουσείο ΑΠΟΕΛ: «Αναλάβαμε τον ρόλο της ανάδειξης και προώθησης της ιστορίας»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Μουσείο ΑΠΟΕΛ, για την παγκόσμια ημέρα μουσείων (18/5).

Αναλυτικά:

«Η 18η Μαΐου καθιερώθηκε το 1977 ως η Διεθνής Ημέρα Μουσείων από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM). Ο στόχος αυτής της ενέργειας είναι η ανάδειξη του ρόλου των μουσείων ως φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών με σκοπό την ενίσχυση της μόρφωσης.

Ως Μουσείο Ιστορίας ΑΠΟΕΛ αναλάβαμε τον ρόλο της ανάδειξης και προώθησης της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ τόσο στον αθλητισμό όσο και στον πολιτισμό.

Τιμούμε αυτή την μέρα και κάνουμε λίγη υπομονή για να είμαστε και πάλι μαζί με νέα εκθέματα στις συλλογές μας».

The post Μουσείο ΑΠΟΕΛ: «Αναλάβαμε τον ρόλο της ανάδειξης και προώθησης της ιστορίας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE