Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Η 18η Μαΐου καθιερώθηκε το 1977 ως η Διεθνής Ημέρα Μουσείων από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM). Ο στόχος αυτής της ενέργειας είναι η ανάδειξη του ρόλου των μουσείων ως φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών με σκοπό την ενίσχυση της μόρφωσης.
Ως Μουσείο Ιστορίας ΑΠΟΕΛ αναλάβαμε τον ρόλο της ανάδειξης και προώθησης της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ τόσο στον αθλητισμό όσο και στον πολιτισμό.
Τιμούμε αυτή την μέρα και κάνουμε λίγη υπομονή για να είμαστε και πάλι μαζί με νέα εκθέματα στις συλλογές μας».
The post Μουσείο ΑΠΟΕΛ: «Αναλάβαμε τον ρόλο της ανάδειξης και προώθησης της ιστορίας» appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




