Έτρεχαν όλη τη νύχτα Αστυνομία και Πυροσβεστική

Έτρεχαν όλη τη νύχτα Αστυνομία και Πυροσβεστική

Το ένα παραστατικό τα μεσάνυχτα και το άλλο στις 3.00 τα ξημερώματα.

Δύο εμπρησμοί αυτοκινήτων σημειώθηκαν στη Λευκωσία το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, ο πρώτος εμπρησμός σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, σε πολυκατοικία όπου διαμένει η ιδιοκτήτρια του στη Λευκωσία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από πολίτη, ο οποίος την κατέσβησε, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Εκ πρώτης όψεως η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Επίσης, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριας του στη Λευκωσία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από πολίτες, οι οποίοι προσέτρεξαν στη σκηνή και την κατέσβησαν. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος και την οροφή, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE