Απεβίωσε η αγωνίστρια της ΕΟΚΑ Κασσάνδρα Φουρλά

Απεβίωσε η αγωνίστρια της ΕΟΚΑ Κασσάνδρα Φουρλά

Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ ανακοίνωσαν ότι απεβίωσε την Κυριακή, 17 Μαΐου,  σε ηλικία 92 ετών η Αγωνίστρια της ΕΟΚΑ, Κασσάνδρα Φουρλά από τη Λεμεσό.

 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση των Συνδέσμων, η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 και ώρα 12. 00 μ. από τον ιερό ναό Αγίας Τριάδας στη Λεμεσό.
 
Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α. 1955 – 59 εκφράζουν προς την οικογένεια της εκλιπούσης τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια, αναφέρεται.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

Θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ θεωρεί ότι μπορεί να φέρει ο διάλογος που θα λάβει χώρα σήμερα ανάμεσα στις συντεχνίες και τους Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE