ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως χαρακτηρίζει τη στάση διοίκησης Παπασταύρου και τι θα απαντούσε στην Ανόρθωση

Πως χαρακτηρίζει τη στάση διοίκησης Παπασταύρου και τι θα απαντούσε στην Ανόρθωση

Ο Αντώνης Τζιωνής, πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Active, είπε για το τι θα απαντούσε στην ανακοίνωση της Ανόρθωσης, αλλά σχολίασε και τη στάση της διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου.

Αναλυτικά: 

Αρχικά: «Είμαι σίγουρος ότι αντέξαμε και πρέπει κάποια στιγμή να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την κοινωνία που έμεινε στο σπίτι, άκουσε τους ειδικούς και αξίζουμε όλοι ένα μεγάλο μπράβο. Από τους επιδημιολόγους που μας καθοδηγούσαν μέχρι όλους εμάς που τα τηρήσαμε τόσο καιρό».

Για τη διακοπή: «Θα ήμουν πολύ ευτυχής αν το πρωτάθλημα παιζόταν και κρινόταν ο πρωταθλητής στο γήπεδο, ενώνω τη φωνή μου με αυτούς που έχουν αυτή την άποψη. Μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα σε εμάς που ήταν μέρος της καθημερινότητάς μας. Όμως, η υγεία είναι η προτεραιότητα όλων. Συμφωνώ με την απόφαση για διακοπή, εφόσον δεν έχουν πειστεί οι ειδικοί με βάση τα πρωτόκολλα. Η υγεία δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα πρωτάθλημα και καμία συμμετοχή στην Ευρώπη».

Για το πως θα απαντούσε στην ανακοίνωση της Ανόρθωσης: «Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα και θα πω ότι από λεπτομέρειες και συγκυρία βρέθηκε να είναι δεύτερη η Ανόρθωση με μια ελάχιστη διαφορά στη βάση της προκήρυξης. Αν συνέβαινε το ίδιο και ήταν δεύτερη η Ομόνοια θα ένιωθα την ίδια αδικία για τη δική μου την ομάδα. Όμως, η αδικία ήρθε από την πανδημία που βρήκε τον πλανήτη και τίποτα άλλο. Από την στιγμή που δεν παίχτηκαν όλες οι αγωνιστικές η αδικία είναι εκεί και είναι αναντίλεκτη. Δεν νομίζω ότι εξαγοράστηκε τίποτα στη βάση οποιοδήποτε τιμοκαταλόγου. Αποφασίστηκε στο δ.σ. της ΚΟΠ με ψήφους των σωματείων 18 υπέρ και δύο κατά. Γνωρίζοντας τους αριθμούς η Ομόνοια θα μπορούσε να ψηφίσει υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος».

Να ψηφίσει υπέρ η Ομόνοια ενώ θα ήξερε πως το αποτέλεσμα θα ήταν διακοπή; «Ναι, θα μπορούσε να το κάνει, γιατί όλοι γνώριζαν τη θέση των ομάδων μικρότερων κατηγοριών και του δεύτερου γκρουπ. Σίγουρα αυτό θα ήταν χειρότερο. Η Ομόνοια θα μπορούσε να πωλήσει μούρη. Ήταν έντιμη και υπό τις περιστάσεις σωστή η στάση της Ομόνοιας, από την στιγμή που οι ειδικοί δεν το επέτρεψαν με βάση το πρωτόκολλο της ΚΟΠ. Θα πάω και ένα βήμα παρακάτω. Κακώς τα δύο σωματεία επέμεναν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, από την στιγμή που οι αρμόδιοι έβλεπαν ότι υπήρχε κίνδυνος να διεξαχθεί το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι πάρα πολλοί επιδημιολόγοι έλεγαν ότι μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα: «Εάν το δ.σ. της ΚΟΠ μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό άλλαζε το πρωτόκολλο στις επόμενες μέρες και παρουσίαζε διαφορετικό που θα εγκρινόταν πιστεύω ότι και οι διοικούντες την Ομόνοια δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αν αδικείται κάποιος από τη διακοπή, αδικείται η Ομόνοια. Βρέθηκε η ομάδα να διεκδικεί δύο τίτλους και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι είχε λιγότερες πιθανότητες να πάρει τον ένα ή και τους δύο τίτλους. Ο πρώτος έστω και με βραχεία κεφαλή έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τον τίτλο και πολλές πιθανότητες να πάρει το κύπελλο. Δεν λέω ότι δεν αδικείται η Ανόρθωση, αλλά περισσότερο αδικείται αυτός που είναι πρώτος. Πώς μπορεί να ισχυριστεί ο δεύτερος και ο τρίτος να λένε ότι αδικούνται και όχι ο πρώτος».

Γιατί είναι ο καβγάς; Για το Τσάμπιονς Λιγκ; «Ο καβγάς είναι για τη θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και οι τέσσερις ομάδας συμμετείχαν στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα υπήρχε τόσος καβγάς σήμερα».

The post Πως χαρακτηρίζει τη στάση διοίκησης Παπασταύρου και τι θα απαντούσε στην Ανόρθωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού από τη Πέγεια, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top