ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Στηρίζουμε τον αγώνα για αναγνώριση της ιστορικής πραγματικότητας που συνιστά η Γενοκτονία των Ποντίων

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Στηρίζουμε τον αγώνα για αναγνώριση της ιστορικής πραγματικότητας που συνιστά η Γενοκτονία των Ποντίων

Στηρίζουμε τον αγώνα για αναγνώριση της ιστορικής πραγματικότητας που συνιστά η Γενοκτονία των Ποντίων, αναφέρει, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

«Η ιστορική μνήμη και ο σεβασμός της είναι απαραίτητο συστατικό στοιχείο για την επικράτηση της ειρήνης. Στηρίζουμε τον αγώνα για αναγνώριση της ιστορικής πραγματικότητας που συνιστά η Γενοκτονία των Ποντίων», γράφει στο tweet του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE