Τον βλέπουν από Ελλάδα μεριά...

Τον βλέπουν από Ελλάδα μεριά...

Ελλαδικά δημοσιεύματα φέρνουν τον Ατρόμητο να κοιτάζει προς Κύπρο μεριά για ενίσχυση του ρόστερ του για την επόμενη σαιζόν.

 

Συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ώρες από την Ελλάδα «βγαίνει» πως ο Νούνο Μοράις είναι στο μετεγγραφικό στόχαστρο των Περιστεριωτών από τη στιγμή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που έχει με τον ΑΠΟΕΛ αυτό το καλοκαίρι ενώ επισημαίνεται και το ψηλό κασέ που έχει με τους πρωτευουσιάνους της Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE