ΛΑΡΝΑΚΑ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστης μετά από σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστης μετά από σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται 26χρονος κάτοικος επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα, σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 19/5 στην επαρχία Λάρνακας.

 

Το τροχαίο σύμφωνα με την Αστυνομία σημειώθηκε γύρω στις 13:50, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα και εσωτερική αιμορραγία. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

 

 (φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE