ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πλουσιότεροι της Πρέμιερ Λιγκ και τα… όνειρα δισεκατομμυρίων (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Οι πλουσιότεροι της Πρέμιερ Λιγκ και τα… όνειρα δισεκατομμυρίων (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Οι οπαδοί της Νιουκάστλ είναι ενθουσιασμένοι με τη νέα σελίδα στον σύλλογο, μιας και ο νέος ιδιοκτήτης είναι ο πλουσιότερος στην Premier League. 

Οι Sunday Times δημοσίευσαν τη «Rich List 2020» και το βλέμμα είναι στραμμένο στο ποδόσφαιρο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το αφεντικό της Έβερτον είναι ο πλουσιότερος στο Νησί με περιουσία 11.7 δισ. λίρες, ενώ ακολουθεί ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς της Τσέλσι με 10.2 δις λίρες. Βέβαια, η παρουσία του Μπιν Σαλμάν στη Νιουκάστλ επισκιάζει τα πάντα, μιας και θα είναι με διαφορά ο πλουσιότερος ιδιοκτήτης ομάδες. Θυμίζουμε, πως ο Σαουδάραβας κροίσος, είναι ανώτατο στέλεχος της «Public Investment» της χώρας του και η περιουσία του Fund ανέρχεται στα 320 δισ. λίρες.  Βέβαια, στον παρακάτω πίνακα δεν εμφανίζεται η οικογένεια Γκλέιζερ, ο Σεϊχης Μανσούρ, αλλά και οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ μιας και εμφανίζοντας πως “δεν κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και η πλειονότητα των περιουσιακών στοιχείων των επιχείρησεών τους είναι εγκατεστημένες στο εξωτερικό».

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Οι πλουσιότεροι της Πρέμιερ Λιγκ και τα… όνειρα δισεκατομμυρίων (ΠΙΝΑΚΑΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top