Αναχωρεί για ρο Ερβάν ο Γ. Βαρνάβα – Θα παρευρεθεί σε εκδηλώσεις για την 100η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Αναχωρεί για ρο Ερβάν ο Γ. Βαρνάβα – Θα παρευρεθεί σε εκδηλώσεις για την 100η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Ερεβάν της Αρμενίας ο Βουλευτής, Γιώργος Βαρνάβα, για να συμμετάσχει σε Συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας και των Προέδρων των Επιτροπών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, που θα διεξαχθεί στην αρμενική πρωτεύουσα από 22 ως 24 Απριλίου 2015, με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για την 100η Επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, “σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Βαρνάβα θα συμμετάσχει επίσης τόσο στις εκδηλώσεις μνήμης όσο και στο Παγκόσμιο Φόρουμ κατά του Εγκλήματος της Γενοκτονίας, που διοργανώνονται από την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αρμενίας”.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE