ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστά τα ειδικά σχολεία – Ποιοι συνοδοί συνεχίζουν να εργάζονται και ποιοι όχι

ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστά τα ειδικά σχολεία – Ποιοι συνοδοί συνεχίζουν να εργάζονται και ποιοι όχι

Απάντηση στις διαμαρτυρίες γονέων και συνοδών έδωσε ο Ντίνος Ελληνας , Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών.

Διευκρίνισε πως τα μηνύματα που ελαβαν συνοδοι στο κινητό τους πρόκειται για συνοδούς ΟΑΠ, όπου διακόπτεται όπως αναφέρει το μηνυμα το συμβόλαιο-συνεργασία τους. ΟΠΑ προκειται για ένα εναλλακτικό πρόγραμμα φοίτησης με Σχολικό Συνεργάτη, για παιδιά με σχολική παραβατικότητα.

Ξεκαθάρισε ότι οι συνοδοί παιδιών με ειδικές ανάγκες , συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά ακόμα και αν τα ειδικά σχολεία δεν έχουν ανοίξει, καθώς οι συγκεκριμένοι συνοδοί βρίσκονται συνεχώς με τα παιδιά και είναι διαθέσιμοι.

Από την άλλη οι συνοδοί παιδιών στις κανονικές τάξεις πήγαν κανονικά σχολείο από την πρώτη μέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE