ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο σπίτι χρησιμοποιήστε άφοβα τα κλιματιστικά - Η επικινδυνότητα βρίσκεται στη συγκέντρωση άγνωστων ατόμων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Στο σπίτι χρησιμοποιήστε άφοβα τα κλιματιστικά - Η επικινδυνότητα βρίσκεται στη συγκέντρωση άγνωστων ατόμων

Ο αυξημένος αριθμός των ατόμων που μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στις πρώτες βοήθειες λόγω καύσωνα, προβλημάτισαν τους ειδικούς.

Οπως αναφέρουν κάποιες δηλώσεις τους έχουν παρερμηνευτεί απο τις ευπαθείς ομάδες, με αποτέλεσμα κάποιοι να καταλήγουν στο νοσοκομείο καθώς φοβούνται να χρησιμοποιήσουν το κλιματιστικό.

Οι δηλώσεις ότι ο κλιματισμός μπορεί να μεταδόσει μέσα απο τα σταγονίδια αέρα τον κορωνοϊο φόβισε αρκετά άτομα τα οποία πέρασαν τον καύσωνα χωρίς να ανοίξουν το κλιματιστικό.

Οι ειδικοί διευκρινίζουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνος αν ανοίξουν στο σπιτι το κλιματιστικό όσοι διαμένουν. Ο κίνδυνος απο κλιματιστικό για μετάδοση του ιού, όπως γινόταν αναφορά ήταν για επιχειρήσεις όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός ατόμων.

Για αυτό καλούνται οι πολίτες να χρησιμοποιούν άφοβα τα κλιματιστικά στο σπίτι τους και να μην φοβούνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE