Τρεις παίκτες της Λίβερπουλ έτοιμοι να… ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ

Τρεις παίκτες της Λίβερπουλ έτοιμοι να… ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ

Εκκαθαρίσεις είναι έτοιμη να κάνει η Λίβερπουλ στο ρόστερ της, προκειμένου να ενισχυθεί στη συνέχεια, στις θέσεις που… πονάει.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι» έχουν τρία συμβόλαια τα οποία θέλουν να λύσουν, αφού είναι παικτών που δεν υπολογίζονται.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «The Athletic», οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές, είναι ο Σακίρι, ο Χάρι Ουίλσον και ο Μάρκο Γκρούγιτς.

Έπειτα ο Κλοπ, αναμένεται να πάει σε μία πολύ αξιόπιστη λύση στην επίθεση, θέλοντας να ντύσει στα χρώματα της Λίβερπουλ, τον Τίμο Βέρνερ.

Πηγή: sportime.gr

The post Τρεις παίκτες της Λίβερπουλ έτοιμοι να… ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE