Τουλάχιστον ο Κούσιος είπε την αλήθεια: «Αναλαμβάνουμε και πλήρως την ευθύνη»

Τουλάχιστον ο Κούσιος είπε την αλήθεια: «Αναλαμβάνουμε και πλήρως την ευθύνη»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή Alpha Ενημέρωση.

Κόντρα στο ρεύμα, είπε ξεκάθαρες κουβέντες, απολογούμενος για το θέμα των παιδιών με αναπηρίες, τα οποία την υστάτη αποκλείστηκαν από την επάνοδό τους στα θρανία.

Ο κ. Κούσιος μιλώντας στον δημοσιογράφο Ανδρέα Κημήτρη, παραδέχθηκε το λάθος της κυβέρνησης σε σχέση με το όλο ζήτημα.

Αν κι έκανε λόγο για υπερβολικές αντιδράσεις, εντούτοις δεν αποποιήθηκε ευθυνών. «Δέχομαι ότι δεν υπήρξε ο συντονισμός που έπρεπε και ότι θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα τα πράματα. Δέχομαι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε ειδοποιήσει αυτά τα παιδιά πολύ πιο πριν.

Έστω και την τελευταία στιγμή, έστω κι αν ψυχολογικά προετοιμάστηκαν για την επιστροφή στα μαθήματά τους, αναγνωρίζουμε ότι υπήρξε μια έλλειψη και αναλαμβάνουμε και πλήρως την ευθύνη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE