Υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στην Κοινότητα Κλαυδιών επαρχίας Λάρνακας

Υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στην Κοινότητα Κλαυδιών επαρχίας Λάρνακας

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης 21/5 κοντά στην Κοινότητα Κλαυδιών στην επαρχία Λάρνακας.


 Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, «η φωτιά ξεκίνησε νοτιοανατολικά της Κοινότητας Κλαυδιά, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού. Στη σκηνή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας, ένα αυτοκίνητο του Τμήματος Δασών, ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν και τρεις γεωργικοί ελκυστήρες».
 
Πρόσθεσε ότι "έγιναν επίσης δύο ρίψεις νερού από το αεροσκάφος πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών. Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 13.54 το μεσημέρι, τέθηκε υπό έλεγχο 25 περίπου λεπτά αργότερα, ενώ κάηκε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση  και σπαρτά».

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Η παραίτηση υποψηφιότητας των τριών - Οι προθέσεις  Διομήδους και τα ζητήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης

ΕΔΕΚ: Η παραίτηση υποψηφιότητας των τριών - Οι προθέσεις Διομήδους και τα ζητήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης

Σε μια κρίσιμη περίοδο εισέρχεται η ΕΔΕΚ, μετά την παραίτηση της υποψηφιότητας των τριών- Χαννίδη, Μυριάνθους και Σολομωνίδη και την κοινή δήλωση που εξέδωσαν, στην οποία αναφέρουν ότι στηρίζουν τον Νίκο Αναστασίου, ως κοινής αποδοχής υποψήφιο Πρόεδρο. Η κίνηση αυτή, αποσκοπεί να συμβάλει στην επίτευξη του μέγιστου δυνατού βαθμού ενότητας και συσπείρωσης του κόμματος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.  

BEST OF TOTHEMAONLINE