ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Πεντακόσια κομμωτήρια επαναλειτούργησαν χωρίς προβλήματα

ΠΑΦΟΣ: Πεντακόσια κομμωτήρια επαναλειτούργησαν χωρίς προβλήματα

Πεντακόσια περίπου κομμωτήρια επαναλειτούργησαν σήμερα στην Πάφο, χωρίς να παρατηρηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Κομμωτών Πάφου, Γιώργο Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε πως σήμερα, μετά την  ενεργοποίηση του σχεδιασμού για τη δεύτερη φάση χαλαρώσεων, έχουν τεθεί σε επαναλειτουργία κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής  και μασάζ. 

Ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε πως οι ιδιοκτήτες των κομμωτηρίων άρχισαν εδώ και μέρες τις προετοιμασίες τους πριν από την σημερινή επανέναρξη λειτουργίας τους. 

Ενδεικτικά είπε πως ήδη οι κομμωτές και οι κομμώτριες εργάζονται φορώντας διπλή μάσκα, ενώ, σημείωσε, καταβάλλεται προσπάθεια να μην δημιουργείται συνωστισμός.

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στα άλλα μέτρα που έχουν ληφθεί όπως είναι η αραίωση των καθισμάτων, τα αντισηπτικά και η χρήση μάσκας και γαντιών. Αποστείρωση, σημείωσε, γίνεται στους νιπτήρες και στα καθίσματα , ενώ οι πετσέτες είναι της μιας χρήσης.  

Ο κ. Σοφοκλέους ανέφερε πως και οι ίδιοι πελάτες τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής. Επίσης στον χώρο του κομμωτηρίου δεν επιτρέπεται η αναμονή σε κανέναν πελάτη, ενώ έχουν αφαιρεθεί από τους χώρους των κομμωτηρίων όσα καθίσματα δεν χρησιμοποιούνται.  

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top