ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 33χρονος- Τον «έσπασαν» στο ξύλο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 33χρονος- Τον «έσπασαν» στο ξύλο

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 21/5 στην επαρχία Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στο Τσέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο πριν τις 23:00 όταν ομάδα προσώπων, έσπασαν την πόρτα υποστατικού που διαμένει 33χρονος και στη συνέχεια του επιτέθηκαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Ο 33χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα γνάθου καθώς και κάταγμα ρινικού οστού (μύτη).

Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για εντοπισμό των δραστών, που φαίνεται πως είναι ομοεθνείς του 33χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE