LIFESTYLE

Νατάσα Θεοδωρίδου: Σχολιάζει την απόφαση της κουμπάρας της Ελένης Μενεγάκη

Νατάσα Θεοδωρίδου: Σχολιάζει την απόφαση της κουμπάρας της Ελένης Μενεγάκη

Στο “Καλό μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά εμφανίστηκε μέσω skype, την Πέμπτη 21/05, η Νατάσα Θεοδωρίδου και μίλησε για όλα.

Τη νέα της επιτυχία δια χειρός Πέτρου Ιακωβίδη, “Παραδόθηκα σε σένα”, το ασυνήθιστο προσεχές καλοκαίρι καθώς και για την ανακοίνωση της κουμπάρας της, Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από την ελληνική τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Νατάσα Θεοδωρίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές είμαστε λίγο στον αέρα διότι αυτά που έως τώρα έχουμε ακούσει δεν είναι τα ιδανικά για να βγούμε και να κάνουμε καλοκαιρινή περιοδεία. Από θέατρο σε θέατρο, από μαγαζί σε μαγαζί, από κλαμπ σε κλαμπ. Εγώ, όμως, επειδή είμαι άνθρωπος που το πρόβλημα το παίρνω, το έχω παρέα και το πηγαίνουμε μαζί, πιστεύω ότι με καλή λειτουργία και προστασία για όλους μας θα γίνουν κάποια πράγματα γιατί το έχουμε ανάγκη και εμείς και οι άνθρωποι που μας αγαπούν.

Επίσης, η αγαπημένη τραγουδίστρια δε δίστασε να σχολιάσει την ανακοίνωση – βόμβα της Ελένης Μενεγάκη πως θα αποχωρήσει από την τηλεόραση το φετινό καλοκαίρι. “Αυτά είναι επιλογές! Είναι επιλογές! Ο καθένας έχει στο μυαλό του ένα πλάνο” τόνισε με νόημα στον Νίκο Μουτσινά.

Ακόμα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε για πρώτη φορά στο “Καλό μεσημεράκι” πως… Θεού θέλοντος και κορονοϊού επιτρέποντος τον ερχόμενο χειμώνα θα συνεργαστεί με τον Γιάννη Πάριο σε νυχτερινό μαγαζί.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top