Όλοι μέσα για την πρόκριση...

Όλοι μέσα για την πρόκριση...

Με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ ολοκληρώθηκε σήμερα (21/04) η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο (Τετάρτη 21/04, 18:00).

 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική, τελειώματα φάσεων και δίτερμα σε μικρούς χώρους.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον ποδοσφαιριστή μας Armando Sipo, που συμπλήρωσε σήμερα τα 27 του χρόνια και μετά το τέλος της προπόνησης κέρασε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο.

Πηγή: www.aek.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE