ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πλήρωσε 131.000 δικαιούχους Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος σε μία μέρα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πλήρωσε 131.000 δικαιούχους Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος σε μία μέρα

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι καταβλήθηκε σήμερα, 22 Μαΐου 2020, σε 131.000 δικαιούχους το Ειδικό Ανεργιακό Επίδομα για τα Σχέδια Πλήρους και Μερικής Αναστολής Εργασιών της Επιχείρησης για τη δεύτερη περίοδο εφαρμογής των Ειδικών Σχεδίων, δηλαδή από 13 Απριλίου μέχρι 12 Μαΐου 2020.

Θα ακολουθήσει εντός των επόμενων ημερών η αποστολή επιταγών σε όσους εκ των δικαιούχων δεν είχαν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού ή που τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού που είχαν δηλώσει δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τα αντίστοιχα τραπεζικά ιδρύματα ή ο λογαριασμός είναι κλειστός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE