Ο Ταγκμπαντζούμι στο στόχαστρο…

Ο Ταγκμπαντζούμι στο στόχαστρο…

​Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Themaonline ο Μάρκο Ταγκμπαντζούμι της ΑΕΛ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Ο Νιγηριανός επιθετικός πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό δεύτερο γύρο, έχοντας σκοράρει 11 γκολ σε κύπελλο και πρωτάθλημα και όπως φαίνεται οι επιδόσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από μερικές ομάδες. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ομάδες από Κίνα, Ρωσία και Αγγλία παρακολουθούν στενά τον 26χρονο επιθετικό, οποίος από τον Δεκέμβριο και μετά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Πολύ πιθανόν στο τέλος του πρωταθλήματος να υπάρξουν εξελίξεις στο όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE